PFC. Barn – Enkelt bankkort för barn

Med P.F.C. Junior kan barnen få ett eget kort och lära sig ekonomiskt ansvar – men givetvis under full uppsikt av dig.

pfc kort

 

P.F.C Kortet för barn

  • Bankkort för barn
  •  För över pengar från eget kort
  • 100 % koll på alla köp via vuxenapp

Teckna först ett vuxenkort – gratis kort utan uttagsavgift. Beställ sedan ”Barnkortet” via appen.

Läs mer P.F.C

P.F.C. Barnkort- kort om

P.F.C. Junior skiljer sig från andra kort för barn och ungdomar på ett antal sätt, till exempel genom att du inte behöver ta dig till ett bankkontor, då kortet beställs och aktiveras direkt i appen.

Även alla andra ärenden hanteras genom appen. Med bara några klick för du över pengar till barnets kort. Du får en detaljerad överblick över barnets transaktioner – om vad som har köpt var, och vilka summor som har spenderats. Begränsa online-köp och bankomatuttag när du vill. Tappas kortets bort kan du frysa det direkt i din smartphone.

För detta betalar du en månadskostnad. Har du fler barn eller ungdomar som behöver ett kort, kan du lägga till dessa i familjeprenumerationen utan att det kostar mer.

 

Så kommer du igång

Är du ny till P.F.C. Junior? Såhär gör du för att komma igång:

  1. Ladda ned ned deras kostnadsfria app 
  2. Registrera dig som användare
  3. Klicka på Junior och sedan kom igång och beställ ett debetkort med barnets namn på. Det nickas till dig inom tre till fem vardagar.
  4. Aktivera det i appen och för över en valfri summa.

Nu är appen klar för användning. Du har full koll på vad barnet spenderar och väljer själv vilka summor som ska föras över och när. Barnets mobilnummer och personnummer kommer att behöva anges. Verifiering sker med ditt BankID.

Läs mer P.F.C