Rocker Plus Kort

ÄNDRADE VILLKOR – VILLKOREN NEDAN GÄLLER EJ LÄNGRE

Läs mer om Rocker

Rocker Plus – för dig som vill ha mer cashback och lägre månadskostnad

Med Rocker Plus går det att få upp till fem procent i cashback – med standard är upp till 1 % i cashback möjligt. Exempel på fördelar med Plus istället för Standard följer nedan:

Fördelar med Plus i förhållande till Standard: 

 • I standard ingår inget fysiskt betalkort – det gör det med Plus. Vill du betala i butik med kort är det således Plus eller Premium som krävs.
 • Sparränta. Hos Rocker får du sparränta från första kronan. Med Plus får du upp till 0,95 %, med standard är det upp till 0,70 %.
 • Bättre cashback-villkor. Med standard får du maximalt 1 % i cashback och 0 % i grundcashback. Har du plusabonnemanget får du 0,25 % i grundcashback samt upp till 5 % i cashback totalt.
 • Reseförsäkring. Reseförsäkringen, som täcker kortägare, make/maka, sambo och barn under 25 år, ingår i Plus och Premium, men inte i standard. Det som ingår i reseförsäkringen är bland annat läkekostnader, invaliditet och dödsfall, bagage- och personförseningar samt avbeställningsskydd.

Standard, Plus eller Premium?

Du som använder Rocker kan välja mellan tre nivåer. Skillnaderna beskrivs kort i bilden nedan.

Standard är alltså kostnadsfritt men ger lägre sparränta och cashback. Använder du kortet tillräckligt mycket kan både Plus och Premium vara det mest sunda ekonomiska valet.

Rocker – ett fintechbolag med många tjänster

Rocker är inte bara för dig som vill ha ett smidigt betalkort. De erbjuder även kontokrediter, möjlighet att låna och samla lån samt att spara med ränta.

 • För betalningar erbjuder Rocker både virtuella och fysiska kort. För den som vill slippa PIN-koder samt ha extra hög säkerhet finns det biometriska kortet Rocker Touch, som ingår när du skaffar Rocker Premium. Det finns även en kontokredit som finns där tills du behöver den – utan kostnad till dess att du faktiskt använder den.
 • Rocker erbjuder flexibelt sparande med ränta från första kronan och fria uttag. Du kan även välja att binda pengarna under en viss tid till en högre ränta. I appen finns en rad smarta funktioner, till exempel Automatisk Påfyllning som ser till att ditt kort fylls på automatiskt enligt dina preferenser.
 • Med Rocker Connect får du ett och samma flöde för alla transaktioner. Fördelen är att du bara behöver logga in på ett enda ställe för att få god koll på din ekonomi. Du kan dessutom samla eller lösa befintliga lån upp till 150 000 kronor direkt genom att ansöka på hemsidan.
 • Låna. Du kan ansöka om privatlån på upp till 300 000 kronor. Du ser direkt vad lånet kan kosta. Exempelkostnad på 10 år för ett lån på 100 000 kronor är 1 269 kronor i månaden.

Support dygnet runt – alla dagar

En fördel med Rocker generellt är supporten, som finns tillgänglig dygnet runt, året runt, på chatt och telefon. Mejlar du, så får du svar inom ett dygn.

Rocker Bonus

Cashbackprogrammet Rocker Bonus låter dig höja din cashback med 0,5 % för varje person du värvar. Du kan få upp till 10 % cashback maximalt om du har Premium, och upp till 5 % om du har Plus. Med Standard gäller upp till 1 %.

De olika nivåerna kommer även med olika ”grundcashbacks”, som alltså ges oavsett om du värvar någon eller inte. De ser ut som följer:

 • Standard: 0 %
 • Plus: 0,25 %
 • Premium: 0,50 %
Läs mer om Rocker

Frågor och svar

Kan man swisha med Rocker?

Nej, det går inte att swisha ut med Rocker. Bara swisha in.

Kan man betala räkningar med Rocker?

Nej, det är inte möjligt.

Vad menas med ”virtuellt kort”?

Ett virtuellt kort funkar precis som ett vanligt, fysiskt betalkort. Skillnaden är just att du inte har en fysisk upplaga av det. Kortuppgifterna ser du i Rockers app.

Är det någon bindningstid?

Ja, det är bindningstid på tre månader för Pluspaketet samt sex månader för Premiumpaketet. Ingen bindningstid med Standard. Du behöver meddela att du vill avsluta paketet senast 30 dygn innan slutet på bindningstiden.